• Schlegelstraat 27
    2522 PG 's-Gravenhage

Stichting Nepal Europe Art Center - NEAC

Stichting Nepal Europe Art Center (NEAC) vormt een brug tussen Nepal en Europa voor kunstenaars vanuit alle kunstdisciplines; fotografie, schilderkunst, designers, keramiek, glas, textiel, architectuur, componisten, dans, curatoren, schrijvers etc.

We focussen niet enkel op Nepal en Europa.
Het NEAC bied kunstenaars van over de hele wereld, de unieke kans om uit hun comfort zone te stappen. De gewoonten en de druk van hun studio ruimte te veruilen voor het onbekende. Het ervaren van de wereld op een totaal nieuwe manier. Gezamenlijk met kunstenaars van andere culturen de schoonheid van deze aarde opnieuw te bekijken en te bevragen. De Nepalese kunstenaars en ambachtsmensen zullen helpen tot het ontwikkelen van nieuwe ideeen.

WAT DOET NEAC:

Stichting NEAC geeft kunstenaars de kans deel uit te maken van een wereldwijde kunstorganisatie. Ze worden uitgedaagt mee te doen aan experimenten, onderzoek, artist in residence programma's, de productie van nieuw werk, dialogen, cursussen, presentaties en tentoonstellingen van eigen werk in Nepal en het buitenland ontstaan in het kunstcentrum van NEAC.