• Paviljoensgracht 33
    2512 BL 's-Gravenhage

Stichting Rumi

Stichting Rumi is een non-profit organisatie en is gevestigd in Den Haag. De Stichting is opgericht in januari 2017 en heeft als doelstelling een positieve bijdrage te leveren aan de participatie en de emancipatie van migranten binnen de Nederlandse samenleving. De doelgroep bestaat uit migranten in het algemeen en vluchtelingen in het bijzonder. Stichting Rumi wil een bijdrage leveren aan het opbouwen van een interculturele samenleving. Wij ondersteunen sociale en economische integratie en de emancipatie van etnische minderheden. Onze projecten spelen in op concrete behoeften van de doelgroep. De activiteiten kunnen uiteenlopende vormen aannemen, zonder het gemeenschappelijk doel te verliezen. Stichting Rumi stelt zich ten doel het bevorderen van de zelfredzaamheid, emancipatie, welzijn, zorg, arbeidsparticipatie en onderwijs van de doelgroep migranten in het algemeen en vluchtelingen in het bijzonder.

Foto's van Stichting Rumi

Deze stichting in het kort

• Hulpverlening
  • Cultuur