sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Stationsplein 45
    3013 AK Rotterdam
  • 0644320050

Fleur Groenendijk Foundation

De Fleur Groenendijk Foundation (FGF) wil graag jongeren stimuleren bij hun opleiding en vorming op het terrein van architectuur. Architectuur in de brede zin van het woord, ook in relatie tot kunst, cultuur of wetenschap.

Heb je een project op het gebied van architectuur maar niet genoeg middelen om het project te realiseren? Dan kun je ieder kwartaalbij de FGF terecht voor een financiële bijdrage van €2500. De FGF beoordeelt alleen kleinschalige projecten die het algemeen belang dienen en waar bij voorkeur gewerkt wordt met vrijwilligers. 

Sinds 2015 organiseert de FGF ook jaarlijks De Meester. Deze prijs is uitsluitend voor afstudeerprojecten van Rotterdamse Academie van Bouwkunst  (RAvB). Drie net afgestudeerde architecten en stedenbouwers strijden om de promotieprijs van €5000. 
De feestelijke award-uitreiking wordt jaarlijks onder leiding van Dikkie Scipio (FGF-bestuurslid, architecte en founding partner KAANArchitecten) samengesteld en gejureerd.Fleur Groenendijk Foundation in het kort

Soort stichting

  • Soort stichting