• Haansberg 30
    6443 EC Brunssum

Stichting De Mijnstreek

Bent u, net als wij, ook van mening dat ons cultureel erfgoed bewaard en bewaakt moet worden en dat veel hiervan verloren gaat door geldgebrek? Stichting De Mijnstreek zet zich in om samen met u, geldbedragen bijeen te krijgen en subsidies te vergaren, om projecten aan te schaffen of te laten restaureren, om ze zo voor ons nageslacht te kunnen bewaren. Projecten zijn vaak al met een relatief klein geldbedrag te redden van hun ondergang of te bewaren voor onze kinderen. Helpt u ook mee om deze projecten te redden? Doneer dan via de knop “Doneren” bij het project van uw keuze. Klik op de foto bij de diverse projecten voor meer informatie hierover. U mag ook een klein bedrag doneren, alle “crowdfunding beetjes” helpen immers. Alvast hartelijk dank!

Foto's van Stichting De Mijnstreek

Stichting De Mijnstreek in het kort