sluiten X

• Website

Stichting Yoga en kanker

Stichting Yoga en Kanker

De Stichting Yoga en Kanker heeft als doel om in Nederland en België de kennis, bekendheid en kwaliteit van yoga bij kanker te bevorderen:

1. Kennis en bekendheid te bevorderen van de gezondheidseffecten van Yoga tijdens en na behandeling van kanker - bij artsen, zorgverleners, mensen m et kanker en het algemene publiek.
  2. Kennis en kunde te bevorderen bij yogadocenten voor het geven van yoga bij kanker.

Kwaliteitsregister Yoga bij Kanker

Een belangrijke taak van de stichting is het beheren van een kwaliteitsregister van gekwalificeerde yoga docenten die yoga geven aan mensen met of na kanker. Hierdoor voldoen de yoga docenten aan hoge kwaliteitseisen en kunnen mensen met/na kanker, artsen en zorgverleners vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van de yoga.

Foto's van Stichting Yoga en kanker

Stichting Yoga en kanker in het kort

• Gezondheidszorg