• Vest 30
    2801 VE Gouda
  • 0182519232

So What Stichting Sociëteit

So What! is een jongerensociëteit met leden uit Gouda en de wijde omgeving. So What! is drie avonden per week geopend. Vrijdag treedt een band op, een cabaretier of theatergezelschap. Zaterdag is de soosavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ's. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid met aanvullend een film in de voorzaal.

“De stichting stelt zich tot doel het bieden van mogelijkheden tot vorming van en ontspanning voor jongeren, op niet commerciële gronden.” Dit laatste wil zeggen, dat alle activiteiten georganiseerd en uitgevoerd worden door vrijwillige medewerkers, zonder dat daar een financiële vergoeding tegenover staat. Alle inkomsten worden gebruikt om de kosten te dekken, zoals onderhoud van apparatuur, vaste lasten, programmeringkosten voor bands, theater, films en het organiseren van speciale activiteiten.

Alle werkzaamheden binnen So What! worden verricht door vrijwilligers, het boeken van bands, opzetten van een themaweekend, onderhoud aan apparatuur, je kan het zo gek niet bedenken of het wordt gedaan. Dat is dan ook de kracht van So What! om altijd jong te blijven.