• Rudolphlaan 2
    3794 MZ De Glind
  • (0342) 45 90 10

Rudolphstichting

De Rudolphstichting heeft compassie voor kwetsbare kinderen en wenst dat elk uithuisgeplaatst kind de kans krijgt om op te groeien tot een zelfredzame en evenwichtige volwassene.

Al meer dan 100 jaar zetten wij ons in voor de opvang van kinderen in gezinshuizen. Een gezinshuis is bedoeld voor uithuisgeplaatste kinderen met een (zeer) complexe ontwikkelvraag. De Rudolphstichting maakt zich sterk voor gezinswonen en de kwaliteit ervan want in het gezinsleven ligt een belangrijke, herstellende kracht. Een gezinshuis is 24-uursopvang door vaste verzorgers: de gezinshuisouders. Zij bieden aan 3 tot 6 kinderen een veilig thuis.

Rudolphstichting investeert tijd, geld en kennis in innovatieve programma's die het inhuisplaatsen bevorderen of bijdragen aan de kwaliteit van gezinshuizen en/of de deskundigheid van gezinshuisouders.

Ook zorgen wij er samen met een trouwe achterban van donateurs voor dat ruim 120 kinderen in Jeugddorp De Glind kunnen wonen en werken aan hun toekomst.

Foto's van Rudolphstichting

Deze stichting in het kort

• Hulpverlening