• Rudolphlaan 2
    3794 MZ De Glind
  • (0342) 45 90 10

Rudolphstichting

De Rudolphstichting vindt: elk kind heeft het recht om veilig en kansrijk op te groeien. Wij komen op voor een groep kwetsbare kinderen, namelijk uithuisgeplaatste kinderen en jongeren (44.000 in Nederland). Ze kunnen niet opgroeien waar ze zijn geboren en hebben vaak al (te) veel meegemaakt.

Vanaf ons ontstaan zetten wij ons in voor de opvang van kinderen in gezinshuizen. Want in het gewone gezinsleven ligt een belangrijke, herstellende kracht. Een gezinshuis is 24-uursopvang door vaste verzorgers; de gezinshuisouders. Zij bieden aan 3 tot 6 kinderen een veilig thuis.

Rudolphstichting investeert tijd, geld en kennis in innovatieve programma's die het inhuisplaatsen bevorderen of bijdragen aan de kwaliteit van gezinshuizen en/of de deskundigheid van gezinshuisouders.
Ook zorgen wij er samen met een trouwe achterban van donateurs voor dat ruim 120 kinderen in Jeugddorp De Glind kunnen wonen en werken aan hun toekomst.

Foto's van Rudolphstichting