• Ranonkelkade 38
    1031 XT Amsterdam

Vie Sur Terre Stichting La

De Stichting La Vie sur Terre is opgericht in 2001 door componist Merlijn Twaalfhoven, om projecten te realiseren die het publiek opnemen in een totaalbeleving. Door het creƫren van een ongedwongen setting willen we kunst van haar voetstuk halen, versmelten met haar omgeving en zo een breed (en veelal onervaren) publiek onderdompelen in een zintuiglijke ervaring.
We zijn klein, onafhankelijk en flexibel en werken regelmatig samen met grote organisaties. Hierdoor kunnen we vaak omvangrijke gebeurtenissen veroorzaken, zonder last te hebben van de traagte die vaak eigen is aan gevestigde instellingen. Om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, wordt een project daarom vaak op korte termijn gemaakt, nooit herhaald en altijd aangepast aan de eigenschappen van een locatie.