• Nicolaas Beetsstraat 26 a
    7606 BE Almelo | Overijssel
  • 084-003 0788

STICHTING B.A.H.

Stichting B.A.H. is onderdeel van City Marketing © voor Gemeente Almelo Werkgroep : Evenementen / Recreatie.
Met als doel het jongeren klimaat rondom Almelo te behouden en te bevorderen.
Door het signaal af te geven dat er meer mogelijk is voor bands en muzikanten op het gebied van het organiseren van vernieuwende, grensverleggende muzikale uitingen, proberen wij bij te dragen aan de culturele waarde.

Het bestuur van Stichting B.A.H.werkt aan het realiseren van alle muzikale uitingen in Almelo en omgeving en probeert deze tot zijn recht te laten komen. Om dit te kunnen doen zal Stichting B.A.H. nauw samenwerken met andere organisaties die betrokken zijn bij de uitoefening van (pop)muziek.

Als stichting proberen wij om muzikanten en artiesten uit verschillende culturen en disciplines te mobiliseren, te stimuleren en te activeren tot het maken van muziek en dans met culturele meerwaarde. Wij ervaren dat er veel belangstelling is voor een jaarlijks terugkerend festival met of zonder thema. Met het concept UNDERDOG zullen wij aan deze behoefte voldoen. Dit doen wij door een professionele en projectmatige aanpak de kwaliteit en continuïteit te waarborgen.

Stichting B.A.H. streeft ernaar om voor een derde deel ondersteund te worden door sponsoren en ondernemers uit de regio. Een belangrijk uitgangspunt is het stimuleren van de locale economie door de ondernemers te betrekken bij onze plannen en de uitvoering daarvan. Door zoveel mogelijk uit te besteden proberen we een win- win situatie te creëren voor iedere partij. Aanvullende financiële bronnen vind Stichting B.A.H. bij de gemeente Almelo, schenkingen van derden en sms- diensten.

Foto's van STICHTING B.A.H.