• Tempelreed 14
    8762 PK Hieslum

Stichting Zorg en Leerbedrijf Op 'e Timpe

Op ‘e Timpe wil door het bieden van gerichte opleiding en werkervaring zorgen dat mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking een grotere kans krijgen optimaal te functioneren in de maatschappij. Hierbij gaan we uit van ieders mogelijkheden.
In de praktijk komt het er op neer dat we een bedrijf hebben met een drietal afdelingen:
- Woon en Decoratie
- Hovenier en Meubel
- Service en Grand Café
Op iedere afdeling werken mensen met een beperking aan producten of diensten.
Deze producten en diensten kunnen worden afgenomen via onze webwinkel of op de locatie zelf.

Het komende jaar wordt het laatste deel van de locatie verbouwd en geschikt gemaakt voor onze doelgroep. Dan gaat ook het Grand cafe in bedrijf en hopen we hier medewerkers op te kunnen leiden als assistent kok of serveerder.

Iedereen die dit wil en kan krijgt opleidingen aangeboden waarbij we samen werken aan het vergroten van kennis en vaardigheden. Op die manier willen we de kansen om te integreren op de arbeidsmarkt vergroten.

Naast het opleiden van mensen met een beperking biedt Op 'e Timpe dagbesteding gericht op het vergroten van kennis en vaardigheden van de medewerkers. Uitgaande van ieders unieke mogelijkheden bieden wij een "aan"gepast programma.

Nieuwsgierig geworden ? Informeer vrijblijvend of bezoek onze website en wordt lid van onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van al het reilen en zeilen bij stichting Op 'e Timpe.

Bezoek ook eens onze webwinkel en facebookpagina

Hartelijke groeten en tot ziens op Op 'e Timpe
Sita Adema