• Olieslagershorst 412
    7328 NS Apeldoorn

Stichting Derde Hands

Inzamelen van tweedehands goederen en afgeven daarvan aan aanvragers in ontwikkelingslanden.
Goederen moeten schoon,gaaf en bruikbaar zijn in het dagelijks leven.

Stichting Derde Hands is nu dringend op zoek naar huisvesting. Wij nemen nu geen goederen meer aan, wel vindt nog enkele maanden vanaf december 2018 uitgifte plaats ten behoeve van hulpprojecten in alle delen van de wereld waar armoede nog overheerst.

Wij zoeken 200 - 300 vierkante meter, op de begane grond, binnen Apeldoorn. Om het comfortabel te maken voor onze oudere vrijwilligers graag met warmte, licht, sanitair. Een grote parkeerruimte is belangrijk voor de transporteurs van de goederen.

Wij zoeken samen met een Apeldoornse collega: zij zoeken precies het zelfde, alleen iets groter: 500 - 1000 vierkante meter. Zij helpen voornamelijk mensen in Oost Europa.

Deze stichting in het kort

• Hulpverlening