ICT for Specials


Emmastraat 20 9401 HG Assen
0888377444 Klik om te bellen

Over ICT for Specials

ICTforSpecials is de onafhankelijk specialist voor ICT-oplossingen voor werknemers en studenten met een beperking. ICTforSpecials adviseert, geeft scholing en doet onderzoek naar de meest passende ict-oplossinge voor de situatie. 

Wij geloven in plezier en zelfvertrouwen door zelfredzaamheid en autonomie, als basis voor een fijne, langdurige werkrelatie, een soepelere re-integratie of het halen van een diploma. 
En hier dragen wij graag aan bij. Want juist ICT kan die omgeving creeeren, passend bij de eigen mogelijkheden en talenten.

Doordat wij onafhankelijk, maar in nauw contact samenwerken met leveranciers en financier, kunnen wij het proces aanzienlijk versnellen en de coordinatie overnemen. Ook begeleiden wij in de aanvraag van de vergoeding voor verschillende voorzieningen, bij onder andere UWV en Zorgverzekeraar.

De gebruiker staat centraal en er gaat veel aandacht uit naar een goede analyse van de vraag, uw talenten en situatie. Hiervoor komen wij ook daadwerkelijk naar de eigen omgeving. 

Wij werken case-based met ontwerpgerichte technieken. Dit houdt in dat elke 'case' als een project wordt gezien en door ICTforSpecials wordt gecoordineerd.

Om verantwoord te adviseren, doet ICTforSpecials research naar de eigen diensten. Deze kennis delen wij in scholing en training, maar publiceren deze ook online op onze blog en diverse social media.