Radio Hengelo TV


Langelermaatweg 244 7553 JK Hengelo
0742566699 Klik om te bellen

Over Radio Hengelo TV

Over Radio Hengelo TV
Radio Hengelo TV is de lokale publieke omroep voor de gemeente Hengelo.

De omroep heeft als doelstelling de inwoners via haar mediakanalen te voorzien van informatie, cultuur en educatie. Daarbij maakt de omroep niet alleen gebruik van traditionele media als radio en televisie, maar zoekt ze ook altijd naar nieuwe mengvormen van communicatie zoals internet en mobiel. Dit doet de omroep in samenwerking met andere partners, waarbij de gemeente een belangrijke rol speelt.

Radio Hengelo TV is een vrijwilligersorganisatie waarin 80 enthousiaste medewerkers onder aansturing van enkele betaalde krachten steeds meer voor de communicatie in Hengelo betekenen. Daarbij biedt de omroep medewerkers van jong tot oud de mogelijkheid zich te ontwikkelen: zo zijn er jongeren die bij de omroep hun maatschappelijke stage van de middelbare school of studenten die een stage-project via hun media-opleiding vervullen, maar er zijn ook medewerkers die binnenkomen via reïntegratie-projecten. De training en begeleiding van medewerkers is ook een waarborg voor de ontwikkeling van Radio Hengelo TV.

ANBI
Radio Hengelo TV is een Algemeen Nut Beogende Instelling, ook wel ANBI genoemd. Nadere informatie hierover is te vinden op de website van het 1Twente.

Soort stichting

Soort stichting

Onze locatie

Radio Hengelo TV


Langelermaatweg 244 7553 JK Hengelo
0742566699 Klik om te bellen