stichting DAT


Chroomstraat 31 2544 EX 's-Gravenhage
0704063614 Klik om te bellen

Over stichting DAT

Stichting D-A-T is een stichting die zich ten doel stelt dagbesteding te leveren aan mensen met een verstandelijke beperking Uitgangspunt hierbij is dat ieder individu de mogelijkheid krijgt geboden om in de samenleving te staan een belangrijk onderdeel hiervan is “naar het werk gaan” . Zichzelf kunnen ontplooien, eigen groei mogelijkheden ontdekken en samen werken om een product af te leveren. Ter ondersteuning hierbij leveren wij doelgerichte en vakbekwame begeleiders. De ontwikkeling van ieder individu staat hierbij centraal. Dit gebeurt op een eigen locatie waar wij gespecialiseerde mensen in dienst hebben die de activiteiten en opdrachten begeleiden.
De locatie is maandag tot donderdag van 8.30u uur tot 16.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur geopend.
De dagbestedingsactiviteiten/werkzaamheden die wij uitvoeren zijn:
• demontagewerk: scheiden van onderdelen voor hergebruik bijv. computers en andere electronica
• klus- en reparatiewerk; schilderen, behangen, bestraten en andere klussen in en rond het huis. Dit gebeurt bij mensen thuis of bijvoorbeeld bij instellingen in de regio.
• houtwerk; samen met anderen vervaardig wij houtproducten, o.a. steigerhout meubelen. Meubelen in opdracht behoort ook zeker tot de mogelijkheden.
• Bloembakken gemaakt uit boomstammen
• fietsreparatiewerk; in de fietsenwerkplaats worden reparaties uitgevoerd.
• Het maken van sieraden van onderdelen die uit computers komen

Stichting D-A-T zorgt er voor dat alle werkzaamheden in goed overleg met de opdrachtgever worden uitgevoerd zoals overeengekomen. Het product of de opdracht wordt , in combinatie met plezierig werken voor ieder persoon, in een veilige omgeving naar behoren uitgevoerd.

Stichting D-A-T heeft uitstekende contacten met andere zorginstellingen. Onder andere
stichting ’s-HeerenLoo, stichting Middin, stichting IpsedeBruggen. stichting Philadelphia etc.
Goede communicatie, korte lijnen en heldere afspraken met alle betrokkenen is essentieel voor een adequate begeleiding van ieder persoon en zorgt er voor dat afspraken tussen alle partijen goed worden nageleefd.