Stichting FrankLin

Veel persoonlijke aandacht
Betaalbaar voor deelnemers

Over Stichting FrankLin

Frank en Linda hebben in 2015 een prachtig vakwerkboerderij gekocht in Sauerland, om op te knappen. Toen wisten ze nog niet dat ze reizen gingen organiseren. Dat er in 2016 een groepje deelnemers mee is gegaan naar de boerderij kwam vanuit Frank; hij werkte bij een zorginstelling en zag dat het aanbod aan vakanties voor mensen met een beperking schaars en duur was.

Deze vakantie was een succes! Het jaar erna zijn er drie groepjes naar Sauerland gegaan; met Linda en Frank en hun (toen nog) jonge dochter Isabelle. Naast deze vakanties zijn ze ook begonnen met het kerstdiner organiseren, op eerste kerstdag samen lekker eten in kerstsfeer.

In 2018 zijn er ook andere vakantie bestemmingen bij gekomen; zeilen, funpop en bewonersvakanties. Naast de vakanties zijn ze ook begonnen met activiteiten aanbieden op woonlocaties. Vanaf 2019 zijn ze alleen maar gaan groeien, zo is ook het eerste FrankLin Festival geboren in de bossen van Soest in openluchttheater Cabrio.

In de corona jaren hebben ze wat rustiger aan gedaan, maar ook hieruit kwam iets moois: meer woningen hebben zich aangemeld voor vakanties. Met eigen begeleiding en in eigen bubbel op vakantie. Eind 2021 zijn ze voor het eerst gaan vliegen met een groep deelnemers; ook dit was een succes! Nu organiseren ze vakanties op maat, vlieg vakanties, rolstoel vakanties en uiteraard nog steeds vakanties naar onze eigen boerderij in Sauerland.

"Samen zijn we dit avontuur in 2015 begonnen, onze dromen waarmaken en wat is dat ontzettend heerlijk om te doen! In Stichting FrankLin komt alles samen. Waar we begonnen met een enkele reis voor mensen met een beperking, organiseren we nu als Stichting FrankLin naast meerdere reizen ook leuke activiteiten, festivals en benefietacties waardoor we onze reizen betaalbaar kunnen houden".

Onbezorgd genieten

Onze locatie