Stichting HomePlan

Steenen Hoofd 63 4825 AJ Breda
0765736738 Klik om te bellen

Over Stichting HomePlan

Stichting HomePlan is een kleinschalige non-profitorganisatie die bouwt aan een huis, thuis en toekomst voor mensen in extreme armoede in Latijns Amerika en Zuidelijk Afrika. Inmiddels zijn er al ruim 4.500 huizen gebouwd!

HomePlan is opgericht in 1997. Wij werken nauw samen met sterke lokale partnerorganisaties. Samen bouwen we huizen voor mensen in extreme armoede in Zuid-Afrika, eSwatini, Zimbabwe, Guatelmala en Haïti. Het huis biedt bewoners bescherming en geeft hen een gevoel van eigenwaarde. Het huis is geen doel op zich maar een middel om bewoners een kans te geven zich verder te ontwikkelen.

Samen met onze lokale partnerorganisaties definiëren de projectdeelnemers vervolgtrajecten en aanvullende programma's op het gebied van welzijn, educatie en werk en inkomen. Dit kan een landbouwproject, computereducatie, moestuinen of vakopleidingen zijn. Samen zoeken we naar een manier om naast een huis en thuis, ook de kans op een betere toekomst te bieden.

Een huis, thuis en toekomst voor mensen in extreme armoede

Onze locatie

Stichting HomePlan