Veur Mekander


Schweitzerlaan 4 9728 NP Groningen

Veel meer dan alleen een lotgenoten organisatie
Iedereen is welkom ook naasten en belangstellenden
Al meer dan 20 jaar bekend in Groningen

Over Veur Mekander

Voor wie?

Veur Mekander in de stad Groningen is er voor mensen met HSP en een GGz-achtergrond en voor mensen die zich hiermee verwant voelen. Ben jij ook op zoek zijn naar vriendschap en contacten dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Ons doel is het bevorderen van lotgenotencontact in de stad Groningen. Hiervoor organiseren we regelmatig laagdrempelige activiteiten. Ons motto is: gezelligheid voor iedereen!

Sociale netwerk vergroten.

Ben je op zoek naar herkenning of erkenning en wil jij in gesprek met lotgenoten of met één van onze vrijwilligers neem dan contact met ons op. Wij hebben zelf namelijk ook een herstelproces doorlopen en daarom zijn wij van Veur Mekander in de stad Groningen dus jouw ervaringsdeskundige maatje. Wij kunnen je in contact brengen met andere lotgenoten zodat jij daarmee jouw sociale netwerk kunt vergroten.

Themabijeenkomsten

Wij organiseren themabijeenkomsten over diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld over ‘zelfstigma’ en ‘contact’. Ook kan je dan samen met lotgenoten je ervaringen te delen. De bijeenkomsten worden begeleid door vier ervaringsdeskundigen.

Meedoen?
Wil je meedoen aan één van onze activiteiten of wil je vrijwilliger worden bij Veur Mekander en heb je ideeën voor (andere) activiteiten? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom! Stuur ons een berichtje via veurmekander@zavie.nl. We gaan graag met je in gesprek!

Ons motto is: gezelligheid voor iedereen

Foto's

Soort stichting

Gezondheidszorg
Hulpverlening

Onze locatie

Veur Mekander


Schweitzerlaan 4 9728 NP Groningen