Hulp bij verscheping van schoolmeubilair naar Suriname

Ernest

Geacht bestuur,

Ondergetekende, Ernest Huur, voorzitter van de Vereniging Surinaamse Pedagogen  in Nederland, in samenwerking met de stichting het Barmhartige.

Huis van God in Nederland, zijn nu bezig gedoneerde giften, waaronder schoolboeken, leerlingen tafels, stoelen, kasten , computers enz. klaar te maken voor verscheping naar Suriname. Deze afgelopen twee weken hebben wij van 4 verschillende middelbare scholen, totaal 500 tot 650 tafels en stoelen gratis aangeboden gekregen.

Deze spullen zijn we nu aan het klaarmaken voor verscheping. We hebben vier veertig voet zeecontainers nodig, om al het aangeboden materiaal te kunnen verschepen. Gelukkig, we hebben een bedrijf in Oldenzaal ( Kuipers Logistiek) bereid gevonden de verscheping van deze containers tegen de laagste tarief voor ons te vervoeren. Per container kost het ons 4500 euro, wat totaal op 18.000 euro komt voor de vier grote containers.

De Stichting Onderwijs der  Evangelische Broeder Gemeente Suriname, maar ook andere schoolbesturen in Suriname hebben belangstelling voor de goederen. Echter, wij hebben nu niet de nodige financiële middelen om dit project te financieren. We zijn als organisaties door onze financiële middelen heen.

Volgende week vrijdag 2 juli, moeten wij over de nodige geldmiddelen beschikken, de komende week tussen 28 en 1 juli moeten wij de goederen ophalen en in containers doen. Daarom wend ik mij tot u, geacht bestuur, om dit project van ons te willen adopteren, en samen met uw organisatie ervoor te zorgen dat deze noodzakelijke schoolspullen in Suriname aankomen.

Wij hebben totaal 18.000 euro nodig, dit alleen voor de transportkosten. De lokale kosten, zoals vervoer en laden van de containers, en andere administratieve kosten nemen we voor onze rekening.

Graag komen wij met u in contact, om dit project nader te bespreken en samen te kijken hoe wij dit tot een succes kunnen maken.

Bij voorbaat dank voor uw steun.

Ondergetekende,

Drs. E. Huur ( voorzitter)

Deze vraag heeft nog geen antwoord